zondag 27 augustus 2023

Zoem,zoem,zoem,zoem...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Inderdaad lang leve sketches als de inspiratie ontbreekt zoals GerJanne zei hihi. Ook is het dan altijd leuk om iets op ons knutselclubje te maken, de dames hebben andere ideeën en materialen en zo maak ik ook eens andere soort kaarten, zo ook deze..


Het is wel een lastige om goed te fotograferen. Het is een drieluik gemaakt van voornamelijk mica. Hier is hij helemaal opgevouwen. Ik weet niet van welk merk de materialen zijn want mijn knutselvriendin brengt de gestanste materialen mee..


Zo is de kaart één keer geopend en je plakt dan aan de andere zijde het bijtje in spiegelbeeld ertegenaan.
De honingpot is niet in spiegelbeeld geplakt, daar kijk je gewoon tegen de achterkant aan.


Zo is hij helemaal geopend. Het laatste paneel is wel gewoon dicht zodat er op de achterzijde geschreven kan worden. Daar zie je een vrolijk bijtje uit de honingraat duiken richting de bloemetjes.


Ik vind dit leuk om te maken maar weet nooit zo goed naar wie ik zoiets kan sturen. Wordt het niet "kinderlijk/kinderachtig" gevonden??? Nu was één van de dames bijna jarig en die was wég van deze kaart en de bijtjes. Zij had haar kaart nog niet klaar en dus heb ik de mijne naar haar gestuurd zodat ze nog een voorbeeld had hihi.
Zouden jullie dit naar iedereen sturen? Ik ben benieuwd.

Hier klettert de regen er flink uit. Tim gaat Formule een kijken en ik ga aan de freubel, heerlijk dat het niet zo benauwd is.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

29 opmerkingen:

  1. wat een mooi drieluikje met de leuke bijtjes en leuke details, wat een leuk tafereeltje heb je ermee gemaakt wat een werk en mica werkt ook niet altijd makkelijk knap hoor
    hier is het droog maar wel bewolkt ik ga ook lekker aan de kaart terwijl mijn man de formule1 gaat kijken
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuke kaart met die bijtjes en het mica. Het is idd even nadenken aan wie hem stuurt, maar deze dame zal ervast heel blij mee zijn. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk deze kaart......maar inderdaad ....voor wie ??
    Wel leuk voor een kind, nog even de leeftijd erop en klaar !
    Fijne zondag !
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk geheel met die vrolijke bijtjes. Leuk zo met die doorkijkjes. En ik geloof graag dat dat lastig is om te fotograferen.
    Dit zou voor mij meer een kinderkaart zijn denk ik. Vind ik soms best wel lastig. Ligt ook aan de persoon naar wie je het stuurt.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een schitterende kaart, maar net als jij twijfel ik ook wel over degene aan wie ik het moet sturen. Toch vind ik hem zelf wel ontzettend schattig, en denk dat ik er zelf ook wel blij mee zou zijn.
    Ik lees dat het bij jullie regent. Hier is het op dit moment intussen alweer 33 graden.
    Morgen 79 procent kans op regen en onweer met (maar) 29 graden.
    De dagen daarna zal de temperatuur nog meer zakken, naar 22 op donderdag, en dat is wel een prettige temperatuur om te reizen.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wel heel erg leuk om een drieluik te maken met mica ertussen en de zoemende bijtjes! Moeilijk om op de foto te zetten want het weerkaatst heel erg maar de ontvangstet ziet het wel goed. Ik vind het ook altijd de vraag aan wie stuur je zoiets? Als de persoon graag met diertjes kaarten maakt kan het natuurlijk wel of kinders. Ik zit klaar voor de formule 1 en Andre gaat het volkslied zingen en hier gaat net een fikse onweersbui over en ook fikse buien hier hoor!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohw... hij is zo ontzettend leuk!! Ik zou deze naar elke blog vriendin sturen hoor. Misschien niet naar volwassen mensen die deze wereld niet kennen.... maar misschien ook wel.
    Jij hebt in elk geval een goede bestemming gevonden😆

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat 'n mooie kaart heb je gemaakt Miranda. Knap gedaan zo en zorgvuldig gewerkt! Nee, ik zou zo vlug ook niemand weten om dit naartoe te sturen tenzij het een kind betreft. Best lastig inderdaad.
    Fijne zondag nog.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele vrolijke kaart met de bijtjes, ik maak zoiets nooit, want ik weet echt niet aan wie ik die moet sturen..
    Hier plenst het ook, echt enorme buien, maar gelukkig is de benauwdheid weg..
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kaart. Voor mij zou dit ook een kinderkaart zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het ziet er heel leuk uit. Ik zou ook niet weten aan wie je dit kan sturen, dus daar heb je niets aan haha.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind het wel een hele leuke kaart, ik kijk altijd eerst in mijn voorraad :-) en als er niks tussen zit voor die persoon, maak ik gewoon een nieuwe . . .
    Lekker kaartjes gemaakt vanmiddag, want woensdag is weer KKT. Racen is mijn ding niet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat ontzettend leuk gedaan Miranda.
    het is een prachtige kaart geworden met de schattige bijtjes.
    hier heeft wel even een flinke bui gedaan....maar verder was het droog.
    Grietjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuke kaart Miranda.
    Soms is het moeilijk naar wie moet je zo iets sturen , en dan op eens weet je het .
    Hier is maar een buitje gevallen.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jechebtveen keukenkast gemaakt met het drieluik en er tussen in Mica. Ik denk dat het komt omdat dat de kopjes van de bijtjes een beetje op smileys lijken en dat wat kinderachtig overkomt. Toch is het wel een schattige kaart. En leuk opgemaakt. Ik denk dat blogsters die zelf veel met diertjes werken dit wel waarderen. Maar je bent de kaart al kwijt….. wij hebben een paar keer de regen jas aan moeten doen… vanmorgen en daarna veel zon. Wij hebben door de duinen van Zeeuws Vlaanderen gefietst. Nog lekker op terras gezeten. Dus grote verschillen met het weer… Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke kaart met de bijtjes , maar dat probleem wat jij zeg heb ik dus ook ,zal ook niet weten naar wie.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een leuke drieluik met de bijtjes! Ik denk dat je vriendin er heel blij mee gaat zijn! Ik zou hem niet versturen naar volwassenen die de kaartenwereld niet kennen.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke kaart heb je gemaakt, de bijtjes zijn ook erg leuk erbij. Verder ook meerder posten bekeken, ik zit echt te weinig te bloggenenzeker de laatste tijd. Op een een of andere manier komt het er niet van, stomme? Nu zit ik op de iPad en dan kanikbij de helft niet reageren, en dan is de lol er al weer gauw af.weet nog niet hoe dat aan gepakten. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een heel schattige kaart, mooi gemaakt!
    Ik zou een kaart als dit, net als de kaarten met Eline's diertjes, naar kinderen sturen, maar ook naar blogmaatjes die zelf graag kaarten maken met diertjes, ik vind ze zelf ook leuk om te krijgen. Maar ik ken ook nog wel wat andere mensen die ze leuk vinden, ligt een beetje aan de persoon. Jij hebt in ieder geval iemand blij kunnen maken met deze.
    Heerlijk, zo'n relaxte dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat gaaf is dit zo met die mica Miranda. Lastig om op de foto te zetten, maar het is je heel goed gelukt hoor! Ik vind dat deze kaart best naar iedereen kan. Tis in mijn ogen niet echt een typische kinderkaart. Daar zou ik weer een heel ander soort kaartje voor maken ;)
    Ik heb dat juist met wel met trouwkaartjes, hoe vaak zie je niet dat het digi-paartje kindertjes zijn en die worden dan gebruikt om naar een trouwerij te sturen. Dat vind ik dan weer niet kunnen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wow wat een super leuke kaart met deze lieve bijtjes en wat leuk om ze op zo'n doorkijkje te maken. Erg leuk om de bijtjes zo bij elkaar te zien door de mica en ik zou zoiets naar een kind sturen.
    Wij hebben gisteren een paar flinke buien gehad.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik vind hem knap gemaakt,je bent echt uit je comfortzone gegaan volgens mij….ooo die zou ik gerust naar iedereen sturen…zo’n prachtige zelfgemaakte kaart kan alleen maar gewaardeerd worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ach wat een scheetje een mooie kaart heb je gemaakt Miranda

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik heb hetzelfde als jij met dit soort figuurtjes, maar er zijn hele volksstammen die het juist geweldig vinden, dus dat is fijn! Ik vind hem ook echt super, wat een leuk model met dat mica en de leuke bijtjes, heel mooi gemaakt. En zeker ook leuk om andere ideetjes op te doen en wat anders te maken, dat snap ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtige kaart Miranda
    Zo leuk dat doorkijkertje, ik denk dat iedereen blij is met zo'n kaart hij is zo bijzonder en inmiddels heb je er al iemand blij meegemaakt!
    Liefs Martha




    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een beeld van een kaart laat je zien, ik vind hem superleuk!
    Ik kijk wel altijd even naar de persoon of ze het kan waarderen!
    Groetjes Ellen
    Ellen’s Greetingcards

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je hebt echt een leuke creatie gemaakt. Hier ga je echt wel iemand mee blij maken.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een super leuke kaart en je wordt hier echt vrolijk van. Ik moet ook altijd goed nadenken naar wie ik zoiets stuur, maar ik maak ze wel omdat de diertjes zo leuk zijn.
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik kijk ook altijd naar de persoon aan wie ik iets stuur. Mijn vriendin houdt van "Cute" dus die kan dit wel hebben, mijn dochter houdt van stijlvol dus dan maak ik iets anders. Maar hoe dan ook, het is een superleuke mooie kaart.

    BeantwoordenVerwijderen