donderdag 14 september 2023

Kerstkaart week 37...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn herfstkaart met vogelverschrikker. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen. Ik spoel even een seizoen vooruit en wel naar de kerstdagen. Het is natuurlijk weer "kerstkaartendonderdag" bij 52 weeks to Christmas dus heb ik een kerstkaart gemaakt...


Deze nieuwe "layout"-stans van Marianne Design leent zich heel goed om leuke afbeeldingen "in the picture" te zetten. Basis is een lichtblauwe kaart. Het frame gestanst uit wit. Het geruite dessin-papier wat ik qua kleur heel mooi bij het plaatje vind passen komt uit het papierblok "Winter Hygge".
De kaart verder aangekleed met wat oudere stansen, plaksteentjes, glitterlijm en sneeuw gemaakt met correctie-vloeistof.

Als je deze week ook een kerstkaart gemaakt hebt en je wil hem graag delen dan kun je hem HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:59 uur en komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen. Ook kun je HIER (KLIK) de top 3 van de augustus challenge vinden (labelkaart met rendier/hert/eland).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (al dan niet via je spam )
Lieve groetjes Miranda

*layout-LR-0831,   *knipvel-HK1713,   *boompjes-LR0556,   *dessinpapier-PK9184,    *lantaren-LR0822,   *wantjes-LR0686
allen van Marianne Design.    *tekst-Crealies-CLTS102,    *ijspegelrand-6002/2036-Joy/Noor