donderdag 14 maart 2024

Sneeuwster voor week 11....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de koffiekaart voor Daphne. Het is weer donderdag dus tijd voor een kerstkaart als je meedoet bij 52 WTC . Als lid van het designteam doe ik natuurlijk sowieso mijn best om elke week een kerstkaart te maken en voor nu is het ook weer gelukt.


Ik heb een vierkante witte kaart aan de randen opgeruwd en met een embossingfolder bewerkt. Van Maja Design wat restjes dessinpapier gecombineerd met donkerblauw en wit om de ster van Marianne Design te maken. In het midden een glittersteentje. De kleine ijssterren/sneeuwvlokken vallen uit een randpons van Martha Stewart. De grootste ook een glittersteentje gegeven.
De tekst (Crealies) dubbel gestanst en iets verschoven op elkaar geplakt. De witte oplegkaart gemat op donkerblauw en op een dubbele witte vierkante kaart geplakt.

Zo weer wat restjes weggewerkt zoals gevraagd wordt in de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas. En meteen weer een kerstkaart voor december klaar :)

Heb je een kerstkaart voor deze week gemaakt link die dan HIER (KLIK).
Voor de lopende challenge kun je je kerstkaart nog steeds HIER (KLIK) linken.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Maja design-vintage frost basics(2013),    *ster-CR1449-Marianne Design,   *tekst-CLTS102-Crealies,    *pons-Martha Stewart,   *distresser,   *embossingfolder,   *glittersteentjes