maandag 29 januari 2024

Wies is jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de positieve reacties die ik kreeg over mijn kerstkaart. Ik ging er soms van blozen omdat sommigen dachten dat het een plaatje (van een knipvel) was. Nee, het zijn allemaal losse stempeltjes die ik met maskeren tot een groepje stempelde en daarna ingekleurd heb met potloden :). Heerlijk ontspannend om te doen vind ik dat.

Vandaag is Wies (wiescreablog) jarig en zij mag 70 kaarsjes uitblazen. Als de post z'n werk goed heeft gedaan heeft zij deze kaart mogen ontvangen...


Wies maakt mooie foto's van o.a de natuur en plaatst die regelmatig als header van haar blog. Vandaar mijn keuze voor dit plaatje en dessin-papier (CraftSensations). De gestempelde tekst is van Marianne Design evenals de bloem die ik erbij plaatste. Het getal 70 is een stans van CraftEmotions.


Aan de binnenzijde nog een strookje dessin-papier en twee blaadjes geplakt.
De sketch die ik gebruikt heb is van Cheerful Sketches Challengeblog en die zal Wies wel herkennen daar zij in het design-team zit.

Ik knap gelukkig steeds beter op en ik kan weer iets beter doen wat ik wil. Dank jullie wel voor alle beterschapswensen, die hebben vast geholpen :)

Dank je voor je bezoekje, fijne start van de week en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda