zaterdag 17 november 2018

Gehaakte hartjes.../ Crochet hearts...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaarten in de laatste twee posts. Ik heb ze met veel plezier gelezen en jullie weten, tips en vragen zijn ook altijd welkom hoor :)
Vandaag weer eens een haakwerkje. Ik heb voor onze dochters een hartje gehaakt naar een patroontje van Atelier Valérie......

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last posts. I loved reading them.
Today two hearts I've crochet for our daughters as a little gift. I found the pattern at Atelier Valérie..


Ik heb een lichtblauwe voor Tanika en een ecru-kleurige voor Dainy gehaakt. Op het lintje staat Merry Christmas en is vastgezet met twee naturel-kleurige knoopjes. Aan de bovenkant een paar nostalgische roestige belletjes.


Aan het touwtje nog een lieve gestempelde wens (Jabbertje) en samen met een klein gevuld envelopje in folie verpakt.
Afgelopen week was op maandag zowel Dainy als Tanika hier en hebben we voor het eerst sinds juni weer met z'n 4-en gegeten. Daarna kregen ze dit cadeautje en ze waren er blij mee :)

Tanika is tot gisteren gebleven (ze moest vrije dagen opmaken) en we hebben allemaal leuke en gezellige dingen gedaan. Ze kan heerlijk koken en heeft ons twee avonden verwend met een lekkere maaltijd. Vandaag en morgen is ze bij Dainy in Utrecht en vliegt dan weer terug naar Londen. Met kerst komen ze allebei weer naar hier.

Wil je meer handwerk zien klik dan op het tabje "Handwerk" bovenaan mijn blog.

Thank you for dropping by, enjoy your weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne zondag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda