donderdag 18 juli 2024

De schaatsen uit het vet...

 Hallo lieve mensen, daar ben ik alweer *bloos*, dank jullie wel voor alle leuke reacties van afgelopen week op mijn collage-pagina, de Hawaï panda voor Lore en voor mijn eerste dt-kaart voor kleuren met potloden. Vandaag is het natuurlijk kerstkaarten-donderdag bij 52 WTC en daar heb ik mijn schaatsen voor uit het vet gehaald hihi...


De stans van de schaatsen heb ik op een beurs gekocht bij Scrapfever en heeft geen merk. Het dessin-papier is van Mintay en dat heb ik geborduurd met (in het echt) heel mooi garen met de glinstering van sneeuw. Dat is garen van Madeira en heet Opal. De tekststempel is van StudioLight.


De decoratieve elementen heb ik uit het dessin-papier geknipt, met een witte gelpen en correctievloeistof bewerkt. Ook op de ster en de besjes wat glitterlijm gedaan. In het hart van de bloemen een glinsterend steentje geplakt. Een zilverkleurig mini-strikje aan de lus van de schaatsen gemaakt en de ijzers van de schaatsen zijn uit zilverkleurig hoogglans karton gestanst.
Alles is met 3d kit wat verhoogd opgeplakt.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt om te delen dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.
Heb je een kerstkaart voor de lopende challenge gemaakt met de sketch van Bep dan kun je die HIER (KLIK) linken tot 21 juli 22:00 uur.

Zo nu laat ik jullie even met rust hoor hihi, Tim heeft vakantie en we bewegen mee met het weer. Lekker luieren in de tuin, uitslapen, lezen etc. Máár ik kom wel bij jullie gluren, dat vind ik te gezellig om niet te doen ;P.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda