zaterdag 20 november 2021

Goud en/of zilver op je creatie...

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Vandaag hebben jullie voor mijn eerste kaart misschien wel een zonnebril nodig, anders raak je verblind hihi.
Bij De Egel start namelijk een nieuwe challenge en die luidt:"goud en/of zilver op je creatie". Op mijn vraag aan Erica of het véél moest zijn kreeg ik als antwoord: "het moet duidelijk zichtbaar zijn, niet zomaar een paar dingetjes.."


Nou dan pak ik ook uit whahaha. De tekst-stans van Marianne Design weer eens gebruikt en uit goud, wit en zwart karton gestanst. Vervolgens een basis gestanst met een stans van Studio Light en daarop gaan puzzelen met stukjes terug inleggen. Daarvoor plak ik achter de tekst-stans dubbelzijdig kleeffolie (CraftEmotions) en dan zit alle meteen vast zonder lijmresten :)


En toen ben ik nog even vrolijk verder gaan puzzelen met als basis de zwarte stans. Met de witte en gouden overgebleven stukjes gaan puzzelen en het geheel op een witte dubbele kaart van 10x15 cm geplakt.
Nou bling-bling genoeg lijkt mij LOL.

Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op het challengeblog van De Egel. Deze challenge loopt tot 4 december 20:00 uur Nederlandse tijd. Veel plezier en succes gewenst.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda