maandag 5 juni 2023

Zin in een ijsje....met dip?

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Jeanet. Wél zelfgemaakt, niet zelf bedacht. Dat is bij deze kaart anders want voor de nieuwe challenge bij De Egel (KLIK) willen we graag een schudkaart MET zelfgemaakte achtergrond zien en die heb ik wel zelf bedacht ;P


Met het maken van de ijsjes met schudgedeelte ben ik begonnen. Stempelen, stansen, inkleuren en vullen met schudmateriaal. Toen de de tekst "cool" eerst in zwart en daarna in kleur gestanst evenals de druppels/spetters. Die laatste heb ik ook met glitterlijm bewerkt.
De verjaardags-wens gestempeld en op zwart gemat. De witte kaart op roze, zwart en groen karton geplakt en de kaart blijft staan door de standaard die ik erachter geplakt heb.


Op het challengeblog van De Egel vind je de inspiratiekaarten van mijn dt-maatjes. Deze challenge loopt tot 19 juni 20:00 uur. Doen jullie weer gezellig mee?

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs voor deze challenge beschikbaar gesteld..


Twee verschillende stansen van Crealies, leuke bloemen en een tekst die heel divers bruikbaar is.

Hier wordt genoten van het zonnetje met boeken van Nicky Pellegrino die zich afspelen in Italië. Een wijntje en wat olijven erbij en ik waan me op vakantie hihi. Geniet er ook van dat de zon schijnt en dank je wel voor je bezoekje.

Fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* ijsjes stempels en stansje-Lawn Fawn,    *tekst gestempeld en cool + spetters-Sunny studio