dinsdag 28 mei 2024

Geen panda voor Lore maar wel...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige blogpost(s). Ik heb ze met veel plezier gelezen.
Laatst deed Ank (De Kaartenkraam) een oproep om een kaart naar Lore , een voormalig buurmeisje van haar, te sturen daar zij ernstig ziek is. Lore houdt van pandaberen maar die heb ik helaas niet dus mocht deze vrolijkerd naar haar toe...


Deze kaart is gemaakt op mijn knutselclubje van dinsdag en alle materialen zijn van een van de lieve dames. Ik vertelde Lore dat dit koetje/stiertje bloemetjes geplukt had die hij /zij graag aan haar wilde geven. Hopelijk vindt ze dit ook leuk.

De verjaardag van mijn moeder was heel gezellig en we hebben genoten van een uitgebreide high-tea. Helaas is het op haar verjaardag ook weer gaan lekken in de woonkamer (na een aantal droge weken nadat er een reparatie aan het dak was gedaan). Dus weer tranen want nog steeds geen nieuw plafond, geen nieuwe gordijnen en steeds dweilen. Weer contact opgenomen met de VvE en die gaan overleggen. Ze zit nu dus sinds oudjaarsdag tegen een kaal en nat plafond aan te kijken nadat er ruim 6 meter plafond naar beneden is gekomenHIER (KLIK) kun je de foto's zien als je ze nog niet gezien hebt.
Het hele dak van het appartementencomplex, koopwoningen en gebouwd in 2006, zou vervangen moeten worden maar er is niet genoeg geld in de pot van de VvE. De moed zakt steeds verder in onze schoenen en het lijkt me ook heel ongezond zoals ze er nu bij zit. De eerste melding van de lekkage die wij deden was in januari 2023!!!
Als jullie tips hebben wat voor stappen we nog kunnen ondernemen hoor ik dat graag. Rechtsbijstand, Radar etc heeft geen zin want de wil is er wel maar er is te weinig geld in de pot, echt ik weet het niet meer :(

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda