donderdag 29 februari 2024

Strookjes-challenge bij 52 WTC

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Ank. Vandaag is het weer donderdag dus bij 52 weeks to Christmas tijd voor kerstkaarten! En omdat het alweer de laatste donderdag van de maand is...tijd voor een challenge!
Marijke wil graag strookjes (rest)papier en sneeuwvlokken/ijskristallen zien. Ik had nog een rest scrappapier waar ik strookjes van heb gesneden. Deze heb ik op mica geplakt met steeds een doorkijkje ertussen...


De sneeuwvlokken/ijskristallen heb ik uit zilverkleurig glitterkarton gestanst.


Hier zie je het effect van het mica wat beter. Ik vind het een leuke challenge en heb al wat meer ideetjes met al die restjes die ik nog heb liggen. Ik ben benieuwd naar jullie creaties, doen jullie weer gezellig mee?
Op het blog van 52 weeks to Christmas vind je de top 3 van de januari-challenge "gebruik een dier uit het kerstverhaal", én vind je de mooie inspiratiekaarten van mijn dt-maatjes.
Daar kun je ook je kerstkaart van deze week linken tot vanavond 23:55 uur. De challenge komt morgen online!

Ik kom waarschijnlijk pas vanavond/morgen bij jullie kijken, vandaag ga ik snuffelen op de Knotsgekke Kaartendagen :) (past helemaal binnen het doktersadvies hihi).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda