maandag 18 september 2023

Let's dance...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik geniet ervan om ze te mogen lezen.
Vandaag laat ik mijn tweede gast-designer kaart zien die ik maakte als reminder voor http://4-seasonchallenge.blogspot.com/ met als thema "Muziek".....


Toen ik deze kaart mailde naar het design-team van http://4-seasonchallenge.blogspot.com/ speelde net het liedje: "the way you make me feel" van Michael Jackson op de radio. Jullie snappen dat ik moest lachen om dit toeval.

Ik heb dezelfde stans gebruikt als voor mijn kerstkaart van afgelopen donderdag om de kaart op te bouwen. Het plaatje in het midden en het dessin-papier is van Craft-Sensations. De kleine plaatjes komen uit een oude "Hobbykaart" magazine. De muzieksleutel is uit glitterkarton en zwart gestanst en iets verschoven op elkaar geplakt. Dit is een oudje van Marianne Design.

Er zijn nog niet zoveel deelnemers en het thema kun je heel breed gebruiken dus ik zou zeggen, ga gezellig meedoen en link je muzikale HIER (KLIK). Dit kan tot en met 29 september!

Morgen mag ik mijn verjaardag vieren en er is hier al een hele stapel post binnen gevallen. Omdat ik dit jaar alleen thuis ben op mijn verjaardag maak ik ze pas dinsdagochtend open. Moeilijk hoor voor zo'n aagje als ik LOL. Gisteren door Tanika en Dainy meegenomen voor een gezellige sushi lunch als cadeautje voor mijn verjaardag, ik heb gesmuld hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda