donderdag 1 juli 2021

Reminder sneeuwpop-challenge

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Nelleke. Lief dat jullie tijd nemen om een reactie achter te laten.
Vandaag kom ik met een kerstkaart met daarop sneeuwpoppen. Dat is tenslotte de lopende challenge bij 52 Weeks To Christmas. Je kunt je challengekaart met sneeuwpop nog HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.


Ik heb dessin-papier van Maja Design gebruikt; Joyous Winterdays uit 2017. Ook het grote plaatje is daarvan.


Ik heb stansen van Spellbinders gebruikt, Holidays genaamd. Met de grootste stans heb ik de borderrand gemaakt. Daarop kleine glinstersteentjes geplakt.
Het plaatje heb ik op wit karton geplakt. Van beiden heb ik de hoekjes afgerond met een hoekpons. Vervolgens op het blauw gestanste karton geplakt. Bewerkt met correctievloeistof.


"Merry Christmas" is een strook gesneden uit het dessin-papier. Achter het plaatje nog vierkant gesneden en gemat dessin-papier geplakt. Evenals het plaatje op wit en blauw cardstock geplakt dat met correctievloeistof is bewerkt. Onderin de hoek liggen nog wat sneeuwballetjes hihi.

Doen jullie gezellig mee met de challenge ? Heb je een kerstkaart gemaakt (zonder sneeuwpop) die je toch wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken tot 23:55 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda