zaterdag 31 juli 2021

Een mademoiselle voor Sandra...

 Hallo lieve mensen, hier in Breda lijkt het wel herfst terwijl ik dit bericht typ. Héérlijk knutselweer ;).
Gisteren was mijn dt-maatje bij De Egel, Sandra, jarig. Zij heeft geen blog maar is wel op Facebook. Ik heb deze kaart ter felicitatie naar haar gestuurd....


Een easelcard, altijd lastig te fotograferen, gemaakt met een oudere stans van Marianne Design.


De sierlijke stans en het mooie plaatje hebben niet veel méér nodig. Het plaatje is namelijk ook geëmbost en hier en daar zit er een glanslaagje op, net als bij de oudere poëzieplaatjes. Jammer genoeg is dit op de foto niet te zien..


Ik kwam dit papierblok (Mademoiselle stack DCWV) weer tegen toen ik aan het rommelen was op mijn kamertje, het is van 2010 en zo lang heb ik het ook al volgens mij.  Destijds gekocht in de scrapbookwinkel in Heesch. Alle dessinpapier is ook uit dit blok en de Mademoiselle heb ik uitgeknipt en met 3d lijm opgeplakt. Een opengewerkt ornamentje van een andere stans en hier en daar een plaksteentje.

We houden een lekker relaxweekend, Tim heeft 12 dagen achter elkaar gewerkt, het is lekker lees en knutselweer en morgen kijkt hij Formule 1 en rommel ik lekker verder. Ik kom zeker nog gezellig bij jullie gluren en kletsen dus tot snel.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend.
Lieve groetjes Miranda

*paperstack-DCWV-Mademoiselle 2010,   *tekststempel Kars-180013/1104,   *Creatable LR0236-Marianne Design,    *Creatable LR0376,   *glittersteentjes