zaterdag 29 april 2017

Een klein huisje.../ A little cottage....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke opmerkingen over mijn "koninklijke kerstkaart". Het was echt niet zoveel werk want ik plakte de borders terug met dubbelzijdig tape en daar plakken de stukjes dan ook weer meteen op.
De volgende kaart kostte heel wat meer tijd :p....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. The next card doesn't need much to say about. The flowerpots are a free stamp (english magazine) and the "flowers" between the ivy leaves are made with foamball clay.
Ik vind hem zelf op de foto niet zo mooi overkomen. Het plaatje heb ik verhoogd opgeplakt waardoor de stans in het echt mooier uitkomt. De hortensiapotten zijn een stempel en de hortensia's zijn in het echt meer de kleur van het dak van het huisje. Maar ja het lukte niet om hem beter te fotograferen ;p.
Weer klimop gestanst en trosjes foamball clay gebruikt als bloesem/druiven wat je erin wil zien.

En dan hebben we gisteren onze jongste dochter, na 3 maanden backpacken in haar uppie door Thailand, Maleisië en Indonesië, weer in de armen kunnen sluiten...yeahhh.
Ze blijft nu zo'n 6 weken thuis en dan gaat ze weer voor drie maanden naar Maleisië maar daar staan we nog maar niet te veel bij stil :)
Onze oudste dochter was de afgelopen twee weken een roadtrip aan het maken door Amerika maar die vliegt vanavond terug naar haar appartement in Londen dus dan is iedereen weer (even) op z'n plekje...pfff.

Thanks for dropping by, enjoy your weekend, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje , fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*knipvel-IT564-country-garden-Marianne Design,    *stans-Sue Wilson-Auckland,    *stempels bloempotten-gratis bij engels tijdschrift,    *klimop-Craftables CR1253-Marianne Design,    *plakpareltjes-foamball clay