donderdag 28 juli 2022

Geen rood of groen en een vleugje zilver...

 Hallo lieve mensen, vandaag maken we de juli-challenge bekend bij 52 weeks to Christmas en die heb ik bedacht hihi. 
We willen graag kerstkaarten/kerstcreaties zien waar géén groen en rood op te bekennen is en mét een vleugje zilver. Niet moeilijk toch?
Dit is mijn inspiratiekaart voor jullie....


De basis is een gebroken witte vierkante kaart. Daarop ben ik aan de slag gegaan met dessin-papier van Maja Design uit 2017. Ik heb een sketch gebruikt van Pinterest.


Bovenaan heb ik de hulst borderrand van Joy/Noor gebruikt. Alle randjes zijn beïnkt met distressinkt Vintage Photo. Op de border plakpareltjes gebruikt als "besjes". De tekst is gesneden uit een rand die aan de onderkant van het dessin-papier zat.
Het plaatje is uit dezelfde papierlijn en is geplakt op een stans van Amy design na hem eerst op een cirkel van Nellie Snellen te plakken.


Ook op dit ronde frame heb ik plakpareltjes gebruikt. Rond het hertje heb ik met zilveren glitterlijm dotjes gezet. De poinsettia van Joy/Noor heeft een pareltje in het hart en de hulstblaadjes zijn ook bewerkt met zilveren glitterlijm.

Voor deze challenge sponsor ik met deze prijs...


Mijn teamgenootjes van 52 weeks to Christmas hebben ook hele mooie voorbeeldkaarten gemaakt, neem maar eens een kijkje op het blog.
De challenge komt morgen online maar heb je voor deze week ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen link hem dan HIER(KLIK).

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (vergeet niet in je spam te kijken!!).
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Joyeus Winterdays-Maja Design 2017,    *ronde stansen-Nellie Snellen-MFD055,    *ronde cirkel met blaadjes-Amy Design-Christmas Wishes-ADD10149,   *randstans-Joy/Noor-6002/1230,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,
*plakpareltjes-glitterlijm-Distress inkt.