maandag 2 december 2013

Kerstchallenge of challenge "kerst"....

Goedemorgen lieve mensen. Vanochtend was het de beurt van team A om voorbeeldkaarten te laten zien voor de nieuwe challenge van My Besties Dutch Girls Designs en het thema is...KERST.
Dat is natuurlijk een makkie want zijn we inmiddels niet allemaal bezig met het maken van kerstkaarten? Maak er nu een met een Bestie in de hoofdrol en je kan al meedoen ;). Dit is mijn voorbeeldkaart, niet heel ingewikkeld maar het brengt de kerstgroetjes wel over toch.....?
Goodmorning dear people, today starts a new challenge at My Besty Dutch Girls Design and the theme is  "christmas". I think that everybody is making  christmascards already so this should  be easy....

Deze mooie kerstdame is ingekleurd met distressinkt, twinkling H2O en stickles van Ranger.
This lovely lady is coloured with twinkling H2O, distress ink and stickles from Ranger.
Met kerst mag het wel een beetje glinsteren toch.....? Het plaatje gemat op rood kaartkarton en het geheel geplakt op het mooie achtergrondpapier van Studio Light ( volgens mij van vorig jaar).
With christmas a little glitter doesn't hurt don't you think also...? 
En omdat ik het op de eerste foto toch wel een beetje kaal vond heb ik ook nog deze mooie tekst erbij geplakt. Dit is een stempel van Stampin' Up die ik van mijn collegaatje Joke mocht lenen omdat ik hem zóó leuk vind. Sommige kerstballen van het dp zijn in 3-d opgeplakt maar dat zie je niet goed op de foto. Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen met deze leuke challenge. Kijk voor nog meer inspiratie op het blog van My Besties Dutch Girls Design en wil je de leuke Bestie-digi's van Sherri Baldy zien klik op haar naam.
Een goed begin van de nieuwe week en veel plezier met het meedoen....lieve groetjes Miranda
The little sentiment I have stamped is from Stampin'Up and I borrowed the stamp from my colleague Joke because I think it is such a cute one. If you need some more inspiration look on the blog from My Besties Dutch Girls Designs and if you want to see the cute Bestie-digi's then look here.
I wish you a good start from the new week and if you are joining ..have fun...greetings Miranda