dinsdag 3 mei 2016

Nog meer geboren.../ more births.....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn papfles uit de vorige post. Was bij http://de-egel.blogspot.nl/ de challenge al geboorte, óók bij http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/ start vandaag een nieuwe challenge met het thema, "u raadt het al"...."geboorte". Dit is mijn bijdrage als lid van het dt geworden.
Als basis een limoengroene kaart gemaakt waar ik een kader uit heb gesneden. Mica erop geplakt en daarop het design-papier geplakt.
Het "waslijntje" is met de cricut uitgesneden. De letters "gefeliciteerd" zijn gemaakt met het uppercase alphabet stansje van CraftEmotions. Het gras is gemaakt met craftable CR1355 van Marianne Design. De bloemetjes heb ik met een oud ponsje gemaakt en in het hart wat oranje stickles glitterlijm.
Twee lieve kuikentjes zitten wat te pikken in het gras. De was is opgehangen tussen twee houten palen. Dit heb ik gemaakt van een stempel van Studio Light "summer at the beach".
Daar zit een houten schot op wat ik op bruin kraftpapier gestempeld heb met zwarte Stazon inkt. Vervolgens heb ik er palen van geknipt.
De woorden "een baby" zijn gemaakt met de "lowercase alphabet stans"van CraftEmotions. Ik vind deze letterstansen echt fijn want er zitten meerdere a's en e's tegelijk in, leestekens en ze stansen als een tierelier :)
De mooie opengewerkte kleine vlinder van Marianne Design ook nog een plaatsje gegeven. De strikjes waar de waslijn mee is vastgeknoopt zijn van Joy-Mery's tiny bows (6002/0405). Op de strikken nog een klein plakpareltje geplakt.
Dit was mijn inspiratie voor jullie. Aan de vorige challenge hebben weer veel mensen deelgenomen. Lees wel even goed de regels aan de zijkant door op het challengeblog van CraftAddiction.
Leuk dat jullie weer een kijkje namen, ik duik mijn bed weer even in want ik ben toch beroerd. Het is goed dat we kunnen typen want mijn stem is nagenoeg foetsie :( en alles piept en kraakt. Gisteren samen met mijn jongste dochter achter een kraam op de vrijmarkt in Princenhage gestaan, heel gezellig met een doos paracetamol en een drankje....gelukkig was het mooi weer :)

Lieve groetjes en tot blogs, Miranda

Met deze kaart wil ik deelnemen aan de challenge van http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/.