zaterdag 26 oktober 2019

Streepjes voor de Liftchallenge/ Stripes for a challenge...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor alle leuke reacties op de kerstkaart hieronder. Ik heb ze met veel plezier gelezen maar jullie weten dat tips ook welkom zijn hè?

Bij de Liftchallenge wordt deze keer een kaart met streepjes op de achtergrond gevraagd gemaakt met inkt/verf maar geen papier....
Omdat Tim het hele weekend moet werken ben ik lekker aan de freubel gegaan...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last card, I loved reading them.
My husband had to work this weekend so I spent my time crafting...


De strepen zijn gemaakt met de "brush-stempels" van Eline en Versamagic inkt. Dat is een inkt met een kalkachtige matte uitstraling.
Deze stempel ligt al heel wat jaartjes (bloos) in mijn la en die wilde ik persé het daglicht laten zien hihi. Deze is gestempeld met zwarte Stazon inkt.
Daarna met de turquoise kleur inkt op een acrylblok wat inkt gedaan en met een kwastje de vlinders in gaan kleuren.

At http://liftchallenge.blogspot.com/2019/10/liftchallenge-144.html runs a challenge with "stripes at the background" as a theme...
I played with ink and metallic paint...


Daarna met metallic pearl paint van Cadence nog over de vlinders gegaan. Als je nu de kaart beweegt in het licht zie je een subtiele parelmoer glans op de vlinders. Dat geeft in het echt een heel mooi effect vind ik.

Morgen hou ik ook weer een lekkere freubeldag, ik hoef alleen Ziva maar te doen. Tanika zit in Argentinië waar ze op vakantie is met een vriendin en Dainy is thuis in Utrecht haar reis naar Colombia aan het voorbereiden en Tim is weer werken dus iedereen is druk..

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Leuk dat je even een kijkje kwam nemen, geniet van het weekend en tot ziens in blogland.
Lieve groetjes Miranda

*http://liftchallenge.blogspot.com/2019/10/liftchallenge-144.html

*Eline's brush-EC0162-Marianne Design,    *Versamagic-sea breeze, aquatic splash, turquoise gem,    *Stazon,   *Cadence-Dora hybrid metallic pearl paint,    *stempel vlinders-Crafter's Companion-Birds and Butterflies.