vrijdag 17 februari 2012

Lucky dog

Dit is Lucky,naar deze lieverd is mijn blog genoemd.We hebben hem 16 dec.j.l. met veel pijn in ons  hart in moeten laten slapen na 15,5 jaar.Als ik thuis kwam zei ik altijd:"Ha bolletje!"Vandaar bolletje Lucky.

crea-familie

Ook mijn man en twee dochters zijn erg creatief.Mijn man kan bijna alles maken wat ik vraag of wat hij ziet.Samen vormen we ook een team hier in.Ik loop vaak over van de ideeën en hij voert ze uit :).
Hier zijn onze dochters bezig,de een is aan het boetseren en de ander aan het schilderen,kopje thee erbij,gezellig hoor,echt home sweet home........

stempelkaart parijs

Stempelen is ook iets wat ik heel graag doe.Bij deze kaat spreken vooral de lieve kleurtjes mij aan,het is een van de eerste kaarten van mij war ik alleen stempels bij heb gebruikt,voorheen was het meestal een combinatie met inkleuren of 3d-afbeeldingen met gestempeld tekst

receptenklapper( albert heijn kaarten)

Deze receptenklapper heb ik gemaakt toen de oudste dochter op kamers ging wonen.De besteklabeltjes en de tekst met taartafbeelding zijn weer met de cricut gesneden.De gaatjes zijn met de bind-it-all(Zutter)gemaakt en daar is ook de ringband mee ingezet.Dit is ook een geweldig handig apparaat als je graag zelf van scratch boekjes maakt.

holland kaart rood-wit-blauw

Nog een kaart met het "holland"thema.Het vlaggetjeslijntje hangt er los op.De gekartelde rand is geknipt met de fotorandschaar.

speciaal voor jou

Vorige week bij Pipoos in Breda(waar ik woon)de nieuwe "holland"spulletjes van Marianne Design gekocht en 's avonds deze kaart en label gemaakt.Ik krijg er gewoon voorjaarskriebels van!! Het randje op de kaart rond de 3d-afbeelding is met dun haakgaren gehaakt en de teksten zijn gestempeld.