donderdag 18 januari 2018

Woesj...kerstkaart in de lift../ Christmascard....

WOESJJJJ, daar kom ik even aangestormd met mijn kerstkaart voor 52 weeks..... Wat een wind, hoewel ik het idee heb dat het iets aan het afnemen is hier in Brabant.
Bij het Lift Challengeblog wisten ze me weer te porren met een uitdaging. Het leek me heel moeilijk om te kleuren zonder lijnen of bijna geen lijnen,  maar ik ben (na een aantal pogingen) toch wel tevreden met deze kaart.

WOESJJJ, I'm storming in with my Christmascard for 52 weeks... Here in the Netherlands it's storming very hard. The advice is to stay inside so I did some crafting. At the lift challengeblog runs a challenge I wanted to try. To colour without or almost without seeing lines. ......


De kerstroos (gratis van Altenew bij een Engels magazine) een aantal keer gestempeld in Antique linnen distress-inkt en ingekleurd met de coloursoft potloden van Derwent in combinatie met geurloze terpentine uitgewerkt. In het echt vind ik de bloemen mooier uitkomen. Ik ben in sepia-tinten gebleven omdat ik anders vond dat ik de lijntjes van het stempelen niet genoeg "weg kon werken".
De stempel is van Marianne Design...de rest van de kaart spreekt voor zich toch?
Dank je wel voor je bezoekje, tot blogs en pas op als je nog naar buiten moet.

The Christmasrose (free with a magazine) from Altenew is stamped several times in Antique Linen Distressink. I've coloured in sepia colours with Derwent Coloursoft pencils and odourless terpentine.
The text means happy holidays.
Thank you for dropping by, see you in blogtime.

Ziva en ik zijn al aan het vliegeren geweest ....whaha.......

Ziva and me walking in the storm....whahaha....
Greetings Miranda

Lieve groetjes Miranda

*http://liftchallenge.blogspot.nl/2018/01/liftchallenge-125.html
*http://kleurenmetpotlodenchallenge.blogspot.nl/2018/01/challenge-januari-alles-mag.html
*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/2018/01/kerstkaart-week-3_18.html