dinsdag 2 maart 2021

Cadeautje van Trijntje werd kaart voor Merit..

 Hallo lieve mensen, nadat Trijntje jarig was geweest, en zij kaarten uit Blogland had mogen ontvangen, besloot zij een aantal te mensen te verrassen met een cadeautje, zo lief. Ik mocht een embossingfolder met 3 vogelstempeltjes van CraftSensations ontvangen. Ik heb dit cadeautje gebruikt bij de volgende kaart..


Deze kaart ging naar Merit die naar haar eigen stekkie verhuisd is samen met haar vriend. Ik heb de embossingfolder ingesmeerd met distress-inkt "Peacock Feathers" en toen door de Cuttlebug gedraaid.


Het vogeltje, wat dus zo'n bijbehorend stempeltje is, met paperpiecing "aangekleed". Ook wat glitterlijm gebruikt. Rondom het vogeltje ook distress-inkt gebruikt.
Het huisje is een oudere Collectable (col 1309) van Marianne Design. Ook wat paperpiecing bij het dak en bij de tekst toegepast. Het puffy stickertje, gevonden in mijn bakje, past perfect in de opening. Met een wit lintje een klavertje 4 voor geluk bijgevoegd.


Ook de binnenkant een reepje dessinpapier (hetzelfde als bij het vogeltje) gebruikt en een stempel die bij een Engels Magazine zat afgelopen winter.

Dat was het voor vandaag, dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda