dinsdag 21 mei 2024

Marfien jarig en wij 35 jaar getrouwd..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Hier was het wat stiller want omdat Tim en ik afgelopen zondag 35 jaar getrouwd waren zijn we een lang weekend "op vakantie" gegaan. Daarover straks wat meer.

Eerst de kaart voor Marfien (kaarten van zolder), zij mocht de 20-ste mei haar verjaardag vieren en hopelijk kon ze op de dag zelf deze kaart uit de envelop halen...


De leuke sketch van "Cheerful Sketches Challenge Blog" voor de maand mei gebruikt. Een plaatje van Marianne design en dessin-papier van Decotime. Het crispy lint en strikje met labeltje maken het af. Is het geen heerlijk zoet taartje euhm..Kaartje?

Zondag de 19-de mei hebben wij ook een heerlijk zoet taartje mogen eten. Tanika had voor onze trouwdag een heerlijk frisse taart gemaakt met gecondenseerde melk, citroen en bastogne koeken als bodem. Zij kwam zondagmiddag samen met Dainy, Toine en Rik en hond Pixel naar het huisje dat wij gehuurd hadden in Nijkerk "Bad Hulckenstijn"van Europarks...


Tim en ik waren hier van vrijdagmiddag tot en met deze dinsdag ochtend en we hebben heerlijk weer gehad :) en genoten !!


Eerst met zijn allen barbequen en daarna..


taart als dessert. De bordjes zijn al leeg hihi.
We kregen een mooi fotoboek dat ze digitaal samen hadden gesteld met foto's die zij in de loop van de jaren van ons gemaakt hebben en een "metalbird" voor in de tuin (de lovebirds).

Het was een weekend met een gouden randje waar we na de twee "zorgjaren" om onze (inmiddels allebei overleden) vaders erg aan toe waren.


Ziva was het er helemaal mee eens en heeft ook ontzettend genoten 💖.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda