donderdag 5 augustus 2021

Reminder juli-challenge 52 WTC...

Hallo lieve mensen, vandaag is het alweer 5 augustus en er start dus een nieuwe challenge bij De Egel máár omdat het ook de reminder voor de juli-challenge bij 52 weeks to Christmas plaats ik vandaag mijn kerstkaart en morgen mijn kaart voor De Egel.
Weten jullie de rijtjes nog die op het kaartje stonden? Even een herinnering....


Deze keer heb ik twee rijtjes vol...


Namelijk:"glitter-rendier-blauw" en "dennenbomen-sterren-sneeuw".

Basis is een witte kaart, daarop rood karton en daarop blauw dessinpapier waarvan de randjes wit zijn gemaakt met correctievloeistof.
De vierkante stans is een oudere stans van Joy/Noor. De kaarttopper van Wee Stamps met blauwe chalk bewerkt en uitgesneden. Glitterstipjes als stralende sterretjes. Ook aan haar mutsje hangt een sterretje.In de linker bovenhoek de poinsettia van Joy/Noor met verschillende takjes van Marianne Design en wat glittergaas. De "net alsof het geschreven is" gestempelde kerstwens is ook van Marianne Design.
De lantarenpaal is van Poppystamps uit 2014. Ik heb vellum achter de raampjes geplakt en ingekleurd.


De rest van de tekst en in de rechterhoek zie je de versiering naast de lantarenpaal. Een bescheiden boompje met glitterstrik van Yvonne Creations, een beeldje van een rendier mét rode neus (CraftEmotions) en aan de lantarenpaal een mooie krans.


Glitter genoeg denk ik zo hihi. 

Heb je een kerstkaart voor de challenge gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken. Willen jullie aub vermelden welk rijtje je gebruikt hebt?
Heb je een andere kerstkaart gemaakt die je met ons wil delen dan kun je die HIER(KLIK) linken.
Beide linken werken tot 23:59 uur vandaag (Ned. tijd).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*afbeelding-Wee Stamps,   *dessinpapier-DCWV-winterwonder stack (2010),   *vierkanten stans-Joy/Noor-6002/0360,   *lantaren-Poppystamps craftdies-village lamp(2014),    *denneboom in pot en krans-Yvonne Creations-YCD10210,
*poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,   *takjes-Marianne Design-CR1387,   *tekst-CS1008-Marianne Design,    *rendiertje-CraftEmotions-115633/0173,     *chalk, correctievloeistof, glitterlijm, tule, vellum, plaksteentjes.