dinsdag 5 juli 2022

Wielen en sketch bij De Egel.

 Hallo lieve mensen, allereerst dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties op mijn vorige blogpost. Ik waardeer dat heel erg.
Vandaag start er een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel.  Deze keer hebben we deze sketch voor jullie...


Daarnaast hebben we als thema: "wielen" dus die moeten ook zichtbaar zijn op je kaart/pagina/layout.
Dit is de kaart die ik als inspiratie gemaakt heb en ik ben in de zomerse sferen gebleven hihi...


Ik heb gekozen voor stuurwielen zoals je die op boten/schepen aantreft. Een oud papierblokje gebruikt en op het dessinpapier zijn genoeg stuurwielen te zien. Op de gedeeltelijke cirkel heb ik visjes en zeepaardjes verhoogd opgeplakt. Het stuurwiel heb ik dubbel gestanst, op elkaar geplakt en met witte gelpen voorzien van accenten. Op de banner een felicitatie gestempeld.

De challenge (145) duurt deze keer zes weken, tot 19 augustus 20:00 uur Ned.tijd, dit natuurlijk vanwege de zomer en de vakantie. 
Heb je meer inspiratie nodig neem dan zeker een kijkje op het challengeblog van De Egel want mijn teamgenootjes hebben hele mooie kaarten gemaakt ter inspiratie.
De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft voor deze challenge deze prijs ter beschikking gesteld..

Mooie prijs toch? Veel plezier met deze challenge!!

Kijken jullie ook in je spam of daar reacties van mij bij staan? Soms schrijf ik heel veel reacties en als ik terugkijk worden ze lang niet bij iedereen gepubliceerd :( Ik vergeet jullie niet hoor!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Seashore-Joy/Noor-6011/0312,    *stuurwiel-LR0417-Marianne Design,   *banner-CR1538-Marianne Design,
* stempel-Eline's words-EC0138-Marianne Design,   *cirkel-CR1360-Marianne Design,   *zeepaardjes/visjes-CR1364-Marianne Design.