zondag 2 januari 2022

Vergeten workshop-scrap...

 Hallo lieve allemaal, allereerst wil ik jullie alle goeds wensen voor 2022. Dat het maar een mooi, gezond en creatief jaar mag worden. Dit jaar op 3 februari vertoef ik al 10 jaar in Blogland, FEEST, en het bevalt me prima. Ik ga zeker dit jaar wat weggevertjes doen want 10 jaar is toch een mijlpaal, nog even verzinnen hoe en wat ik ga doen.

Vandaag heb ik een scrappagina die ik nog niet had laten zien maar ik vind hem wel toepasselijk voor de tweede dag van het nieuwe jaar....


...het is tenslotte kwart over 12 hihi. Deze pagina hebben we met ons knutselclubje op een workshop (van Carla de Graaff ) gemaakt toen dat nog mocht. Het zijn heel veel laagjes papier die bewerkt zijn dmv scheuren, inkten, structuurpasta door een stencil aanbrengen en 3d decoreren.


De klok is uit zwart karton gestanst en bewerkt met gilding wax in verschillende kleuren. De wijzers zijn vastgezet met een knopje. De vlinders zijn uitgeknipt en 3d opgeplakt. wat pailletten toegevoegd en zie je in het hart van de bloem die kleine balletjes (prills)?


Het "kompas" is met een stencil en structuurpasta gemaakt. De bloementoef is samengesteld uit gekochte bloemen en uitgeknipte elementen. Ook hier weer prills gebruikt en kleine blauwe balletjes van lichtgewicht materiaal. Zoek en je zal er 3 vinden hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs. 
Lieve groetjes Miranda