vrijdag 26 februari 2021

Kaart in een nieuw jasje voor Wilma..

 Hallo lieve mensen, op deze stralende vrijdagochtend laat ik de felicitatiekaart zien die ik naar Wilma, die afgelopen woensdag jarig was, stuurde.


Deze kaart heb ik in 2017 in een blauwe variant gemaakt (11 februari) . Vanwege de challenge bij Carlin's kaartenparadijs heb ik hem dus in roze gelift.
Dit is de (geel) blauwe uit 2017....


En dit is de nieuwe roze-witte variant...


Het dessin-papier is van Maja Design. Basis is een witte kaart met daarop roze cardstock. Bloemetjespapier met geruwde randjes en een handgeborduurd stiksteekje.


De borderrand (Joy) voorzien van plaksteentjes, dezelfde kaderstans (Joy) rond het plaatje gebruikt en de bloem( Joy) is zelfgemaakt. Het plaatje weer op ruitjespapier geplakt alvorens het op de bloemetjeskaart te plakken.


Het bestekje (Joy) nu in wit gestanst en ook weer voorzien van een strikje, bedeltje en vlindertje.
Ik vond het leuk om een kaart van mezelf te liften, dat doe ik eigenlijk nooit . Jullie wel?
Voor ik de kaart naar Wilma stuurde heb ik er nog wel een felicitatie-tekst bij geplakt. Ze heeft hem ontvangen en vond hem gelukkig mooi.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*dessinpapier en plaatje- Maja Design-Little street café (2019)      *bestek-Joy-6002/0374,    *bloem-Joy/Noor-6002/0771,
*border-Joy/Noor-6002/1383,    *sierkader-Joy/Noor-6002/0360,    *vierkanten-Nellie Snellen-MFD056,       *lint, bedeltje, plaksteentjes, glitterlijm