zondag 3 april 2016

Iets ouds én iets nieuws / Something old and something new...

Hallo lieve allemaal, wat een leuke reacties op mijn doosje als inspiratie voor de challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ .
Vandaag hoop ik jullie weer te kunnen inspireren voor de challenge die vandaag start bij http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/. Ik vind het een héle leuke challenge. Hij luidt namelijk:"gebruik iets "ouds" en iets "nieuws" op je creatie." Op mijn gemakkie zitten struinen door mijn "oudere" hobby-spullen en er kwamen nog veel meer ideeën boven borrelen....
Dit is mijn bijdrage ter inspiratie geworden....

Hello dear people, today starts the april-challenge at http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/. The challenge is:"use something old and something new on your creation". I love this challenge because it made me go  through older stash and it gave me some great ideas...
This is my card to inspire you.....
Herkennen jullie deze rage nog? De Magic Dots van Nellie Snellen? Je prikte met een speciale prikpen volgens een patroon, in de gaatjes stopte je Magic Dots en vervolgens ging je touwtjes spannen. Nu ik er weer mee bezig was vond ik het weer heel leuk om te doen....dit was dus het "oude".

Do you know the "Magic Dots" from Nellie Snellen? That's the "old" thing I've used.

Het "nieuwe" deel is het plaatje en de vlinder van een nieuw knipvel van Marianne Design en de leuke tekst-stempel van Marianne Design.

The new part is the butterflie, the picture and the stamp, all from Marianne Design.

Een leuke challenge toch? Gebruiken jullie nog vaak "oudere spulletjes" op je creaties of is het toch liever "spelen met de nieuwe spulletjes?"
Een verzoekje nog als jullie meedoen aan de april-challenge bij het CraftAddiction Challengeblog. Willen jullie in de tekst vermelden wat "oud" en wat "nieuw" is? Dat maakt het voor ons wat duidelijker. Dank je wel ;p

If you want to play along with the april-challenge at http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/ will you tell us in your text what is old and what is new, thank you.
Thanks for dropping by, enjoy your day.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, nog een fijne dag gewenst.
Lieve groetjes Miranda