donderdag 15 oktober 2020

Kerst in vakjes/ Christmascard week 42

Hallo lieve mensen, wat was ik in de wolken met jullie leuke reacties op mijn "wolken" kaart, dank jullie wel.
Vandaag weer donderdag dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas
Ik zag steeds die nieuwe ronde vakjes-stans van Marianne Design voorbij komen en bedacht dat ik de vierkante heb. Daar dus eens mee aan de slag gegaan....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today it's time for 52 weeks to Christmas so here's my Christmascard for week 42...


 Basis is een witte dubbele kaart, daarop donkerblauw karton geplakt en daarop ijsblauw dessin-papier met witte ijskristallen erop.

I used the layout die from Marianne Design and decorated every box.De bovenste helft van de kaart, hier zie je ook al een beetje dat het frame hoger ligt en dat er glitter op zit.

This is the top...De onderste helft van de kaart. De snowglobe is een stempel die ik met Stazon inkt "midnight blue" heb gestempeld. Her en der plakpareltjes gebruikt. De witte balletjes op de krans zijn met een gelpen gemaakt.

And this is the bottom..De kaart een beetje van de zijkant gezien. Ik heb het frame dus opgehoogd door het nog een keer uit foam te stansen en onder het kartonnen frame te plakken.

Here you see the card at the side and you'll see that the layout is a little raised. I used foam to achieve this.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Decotime,    *vakjesstans-LR0568-Marianne Design,    *tekst-LR0222-Marianne Design,    *boompjes-LR0560-Marianne Design,      *stempel sneeuwbol-CraftSensations,    *kransje-Docrafts-HCR503609,    *rendier-Precious Marieke-PM10069,     *belletje en blaadjes-COL.1363-Marianne Design,    *glitterlijm, foam, plakpareltjes, touw.