zondag 3 januari 2016

Allereerste challenge CraftAddiction..../ First challenge CraftAddiction...

Hallo lieve mensen, vandaag start de allereerste challenge van het gloednieuwe challengeblog genaamd CraftAddiction. Ik vind het heel leuk dat Nicole ook aan mij gevraagd heeft om deel uit te maken van het designteam. Als je op de gekleurde linkjes in mijn bericht klikt kom je, in de ook al gloednieuwe webwinkel van Nicole terecht (http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/), bij de gebruikte materialen.
Het THEMA van de eerste challenge is (hoe kan het ook anders ;p) "NIEUW BEGIN"...en dit is mijn dt-bijdrage geworden........Mijn uitgangspunt is: "elke dag is een nieuw begin..."
Basis is een vierkante witte kaart waar ik de retro border van Marianne Design (creatable LR0386) deels bovenuit heb laten steken. Het vrolijke dp is uit een blokje van de Action waar ik met collectable COL1314 agendablaadjes uit gestanst heb.
Bij diezelfde stans zitten de tabjes waar ik vandaag/morgen op gestempeld heb. Deze teksten zitten, evenals de andere teksten op mijn kaart, op een stempelsheet van project NL van Marianne Design.
De leuke Bestie is evenals de teksten gestempeld met Stazon watervaste inkt kleur Jet Black.
Bestie heb ik ingekleurd met mijn Derwent coloursoft potloden.
De kroontjespennen (COL1375) bij de bloementoef gedaan waarvan de roosjes zelf gemaakt (creatable LR0256) zijn. De tak die daarbij zit in stukjes geknipt en bij de bloemetjes verwerkt.
De inktspatstempel zit bij de kroontjespennen en heb ik gestempeld met distress inkt salty ocean en met die inkt ben ik ook langs de randjes gegaan van het afdrukje en de teksten.

Nog een tip : wanneer ik maar een deel van een stempel wil gebruiken zoals hieronder....
dan plak ik de andere delen af. Na het beinkten verwijder ik de plakband et voilá je weet zeker dat er geen inkt zit op de delen die je niet wilt gebruiken.
Stazon inkt verwijder ik van mijn clearstamps m.b.v toetenvegers/snoetenpoetsers, dat werkt prima.

Willen jullie meer voorbeelden ter inspiratie zien én welke prijs er te winnen is klik dan even door naar http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/, hier vind je ook de regels en dergelijke.
Ik ben benieuwd naar jullie creaties, je hebt tot eind van de maand de tijd dus doe gezellig mee zou ik zeggen :)
Lieve groetjes Miranda