maandag 26 april 2021

Rosina is jarig...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "tram-kaart", ik heb ze met veel plezier gelezen. 
Vandaag is er alweer een jarige waar een kaart naartoe ging. Mijn dt-maatje uit 52 WTC Rosina is jarig en deze kaart ging naar haar :) Dit is de voorkant, ook Rosina houdt van fietsen en zij houdt van bloemschikken dus vond ik dit vrolijke dessinpapier van Maja Design wel heel toepasselijk. Nog eens deze tekst-stansen van Marianne Design gebruikt, volgens mij een van de eerste tekst-stansen in het Nederlands die ik kocht/die uitkwam.


En als je de kaart opent zie je dit. Het is voorjaar natuurlijk en de boom (MD) staat in bloei. De bloemetjes zijn met mijn ponsje gemaakt. De boom nogmaals gestanst en alleen een tak geknipt. Daar heb ik een vogelhuisje aan gehangen met een klein strikje.


Rosina's fiets staat klaar, ik heb weer verschillende delen met ander papier beplakt. De vlindertjes, waar ik een beetje glitterlijm op heb gedaan, hebben het ook naar hun zin zo te zien. 


Nog even van de zijkant. De grasjes zijn ook van Marianne Design. Ik hoop dat hij goed aangekomen is en dat Rosina vandaag een fijne dag heeft gehad. Aan de zon lag het niet ;P

Fijne koningsdag morgen. Hebben jullie nog plannen? Tim is lekker vrij en het wordt volgens mij weer mooi weer dus ik denk dat wij in de tuin te vinden zijn.

Dank je voor je bezoekje en tot blogs maar weer.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Maja Design-Summertime(2016),    *vlaggenlijn- Joy-6002/0102,    *vogelkooitje-LR0206-Marianne Design,
*tekst-LR0220-Marianne Design,    *boom/tak-LR0556-Marianne Design,   *gras-LR0650- Marianne Design,    *fiets-LR0233-Marianne Design