zondag 9 februari 2014

"stinkende" pech wordt opgelost......

Hallo lieve mensen, daar ben ik weer na een drukke week.."time flies.." Afgelopen weekend heerlijk weg geweest. Zaterdag aan het dwalen geweest door de historische straatjes van Delft.
Het ziet er allemaal erg gezellig uit.....
Een blauw glazen hart wat erg mooi de weinige zonnestralen opving die er waren......

 's Avonds naar het circustheater in Scheveningen geweest om Sister Act te zien....géwéldig leuk en mooi !

Daarna terug naar Delft om in het "Museum hotel" te overnachten en vanochtend na een heerlijk ontbijtje weer huiswaarts.
Tim (mijn mannetje) en ik gingen gisteren met de tram vanuit Delft naar Scheveningen, wij dachten:"geen drukte, kunnen we allebei een wijntje bij het eten, geen parkeergedoe..etc.)". Zitten we net 10 minuten ruik ik allemaal verbrand rubber, Tim vond het wel meevallen tot er allemaal automobilisten gingen toeteren en we stopten bij een halte. De deuren gingen open en een stánk...yeagh...!! Heel de achterste wagon vol rook...iedereen moest eruit...Jahaa en daar sta je dan....de tram bleef staan dus de rails zijn geblokkeerd...woeps..."stinkende pech" dus. Ik zeg zo ;"jeee hoe komen we nou in Scheveningen..??"
Draait een meisje zich om en zegt: "wij gaan ook, mijn auto staat hier om de hoek, jullie mogen wel meerijden...".HOE LIEF IS DAT DAN ????
Het waren twee leuke meiden, Jenny en Mary, en dankzij hen waren we ruim op tijd...wat een SCHATTEN toch..??? Dat wilde ik even delen,dank jullie voor het langskomen en morgen ben ik er met een uitdaging die Danoesja mij gegeven heeft........whoeoeoeoe....lieve groetjes Miranda