dinsdag 7 december 2021

Voor Trijntje..

 Hallo lieve allemaal, afgelopen zaterdag was Trijntje jarig en ging er natuurlijk een felicitatiekaart naar haar op de post. Trijntje maakt de mooiste kaarten waaronder ook vaak geborduurde kaarten. Dat heb ik op mijn felicitatie-kaart verwerkt...


Ik heb een slimline model gemaakt met een stans van Marianne Design. De plaatjes heb ik al héél lang en zijn eigenlijk afbeeldingen om op ATC kaartjes te gebruiken. Dat is een tijd echt een rage geweest waar ik niet aan mee heb gedaan maar de knipvellen vond ik wel leuk.
Het ruitjespapier is van Maja Design en is eigenlijk kerstpapier. Ik vond het perfect passen bij de plaatjes.


Ook aan de binnenkant een strookje dessinpapier gebruikt. Deze gestempelde tekst is van Marianne Design. Ik heb nog met een felicitatie-tekst aan de voorkant van de kaart zitten puzzelen maar die stond er op geen enkele manier leuk bij en zo kan het ook toch?
Leuk om even iets anders dan een kerstkaart te maken :) Trijntje was er blij mee.

Verder nog leuk nieuws: met deze kaart ben ik in de top 3 beland bij Het Steelsteekje Borduurkaarten Blog, hoe leuk is dat? 
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* slimline stans-CR1537-Marianne Design,    *plaatjes-MD-ATC0541,    *stempel binnenkant-MD-CS1006,     *dessinpapier-Maja Design-"Christmas Season" (2018)