zondag 5 juni 2022

Moodboard bij de Egel

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Vandaag, op eerste Pinksterdag, zit ik met een ziek hoofd dit bericht te typen. Corona heeft me goed te pakken.
Er start een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Dit keer hebben we een moodboard voor jullie...


De bedoeling is dat je je kaart/creatie hierop baseert. Dat kan zijn dat je de kleur als uitgangspunt neemt of de vormgeving van een bepaald item. Kijk maar eens op het challengeblog naar de mooie kaarten van mijn dt-maatjes dan wordt het vast duidelijk.

Dit is mijn kaart ter inspiratie...


Ik heb mijn kaart gebaseerd op de kleur roze en op het draadstalen waxine-lichtje dat rechts onderin staat. Ook komen planten en bloemen terug, de kleur goud van de sterretjes links en ik heb bruine kurk gebruikt om de "zachtheid" van de sunday mood te benadrukken en het bruin van het dressoir rechts boven terug te laten komen. Vanwege het gebruik van kurk link ik deze kaart bij "Knutsels en Kadootjes": kreatief met kurk challenge. En vanwege het gebruik van de vakjes met in één tekst link ik hem bij Carlin's Kaartenparadijs.

De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft deze prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar van deze challenge...


Een stans van Crealies waar je heel simpel een pop-up kaart met blokken mee kunt stansen. Dus ik zou zeggen doe je best!
Deze challenge loopt tot 19 juni 20:00 uur Nederlandse tijd.

Fijne Pinksterdagen!
Dank je voor je bezoekje, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda