maandag 5 november 2018

Vouwpatroon bij De Egel..../ Folding pattern at De Egel...

Hallo lieve mensen, dank je wel voor de leuke reacties op mijn kaart van gisteren voor de nieuwe challenge bij http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/.
Vandaag ben ik er wederom om een nieuwe challenge aan te kondigen maar dan de challenge van het challengeblog van De Egel. Deze keer hebben we weer een patroon om jullie uit te dagen....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.com/ and we have a folding pattern as a challenge....


Dit model willen we graag zien. Zo is hij in gesloten toestand met een band eromheen geschoven als sluiting. Op de band een strik van Leane creatief met op het midden een glinsterend hartje.

This is the model when it's closed. The wrap keeps the card closed. The bow is a die from Leane Creative with on the middle a sparkling heart glued.


Zo ziet hij eruit als hij helemaal geopend is. Ik heb er een kerstkaart van gemaakt maar het onderwerp/thema is helemaal vrij. Ik heb de paneeltjes om en om beplakt met verschillend dessinpapier want dat geeft ook een leuk effect in gesloten toestand.

This is the card when it's open. I've made a Christmascard but the theme is free. I used two patterns designpaper, I think it gives a nice effect when the card is closed.


Een close-up van het middelste paneel. Ik heb het kerstpapier gebruikt van Pion "winter wonderland".
Ook het plaatje komt uit deze lijn. Wat glitterlijm her en der gebruikt. Het plaatje en lila cardstock eronder met de stitched ovals van MFT gestanst.
De klok eerst uit kraft gestanst en gemat op lila cardstock en dit iets verhoogd opgeplakt.

A close-up from the middle part of the card. The picture and designpapers are from Pion "winter wonderland".


De kaart blijft door z'n vorm heel goed zelf staan. Hier zie je goed dat de basis van kraft karton gesneden is en dat ik alle randjes beïnkt heb met distress inkt "vintage photo". Ook de randjes van het dessin-papier zijn beïnkt. Verder de kaart rustig gehouden.

I've made the base from craft cardstock and inked all the edges with distressink "vintage photo".


De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze mooie prijs ter beschikking gesteld voor degene die deze challenge wint...

This is the prize you can win...

Om het patroon te zien én om de mooie kaarten van mijn teamgenootjes te zien klik je even door naar ons challengeblog. Als je meedoet, veel plezier én succes. Je hebt de tijd tot 19 november 20.00 uur.

To find the pattern and to look at the beautiful cards my teamies have made you can go to http://de-egel.blogspot.com/. If you join the challenge, have fun and good luck. You have until 19 Nov. 20.00H.
Thank you for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Op de Kreadoe bijna niets gekocht (twee stansjes en 1 stempel). Hij was heel mooi en ruim opgezet en de sfeer was gezellig en samen met Danoesja een leuke dag gehad en dat is het voornaamste toch?
Leuk dat je weer even langs kwam, fijne start van de week en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Pion "winter wonderland",    *strik-Leane Creatief-Lea"bilities 45.4520,    *tekst-Joy/Mery"s-6002/2051,
*bell corner-Yvonne Creations-YCD10052,    *ovalen-stitched oval stax-MFT521