maandag 30 augustus 2021

Rondjes in de lift.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn gelifte kaart uit de vorige post. Zoals ik al schreef hield ik dus veel rondjes over en had ik in 2017 al eens kaarten opgeslagen die ik ooit wilde liften. Dat waren deze van Angela (mijn hobbyhonk)...Ik vond het idee van stempels in rondjes zo leuk, een soort zeepbellen met figuurtjes hihi. Nu las ik dat dit volgens een heel andere techniek is gedaan maar ik wilde gewoon mijn rondjes gebruiken dus dit werd mijn versie...


Ik heb de rondjes beïnkt met herfstkleurtjes en ben met silhouette-stempels van Marianne Design aan de slag gegaan.De basiskaart is ecru-kleurig. Deze gemat op okergeel en robijnrood karton. Op de basiskaart een tak met eekhoorntjes en een boom gestempeld. In de rondjes verschillende dieren in silhouette gestempeld.Sommige rondjes heb ik verhoogd opgeplakt, dat geeft een speels effect. Leuk om zo met restjes te "spelen". In het echt zijn de kleuren dieper maar dat kreeg ik niet goed op de foto.

Deze kaart link ik  bij :
*Sweet Stampers Challenge : dies or punches ( I used dies)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*nellie's multiframes-MFD055,    *silhouette stempels van Marianne Design-CS1021,  CS1014,  CS1013,   *colorbox inkt: ochre, topaz, amber, roussillon,   *chianti,  *chestnut.