donderdag 8 december 2016

Gezellige feestdagen.../ Cozy Holiday's...

Hallo lieve allemaal, leuk om weer nieuwe mensen te mogen verwelkomen. Blogger zet jullie niet op volgorde maar laat een reactie achter en ik kom zeker op een tegen-bezoekje...Nog 17 dagen en het is Kerstmis...🎄, gisteren de lichtjes voor de ramen gedaan en waarschijnlijk gaan we vanavond de boom zetten...toch maar weer een echte :). Vorig jaar was hij omgevallen en het gros van de versiering was kapot dus hopen dat hij nu blijft staan...😅
Ondanks het feit dat ik al genoeg kerstkaarten heb ga ik gezellig verder nu ik nog in het sfeertje zit....

Hello dear people, welcome to my new followers. When you write a comment I can visit you too. Just 17 days until Christmas, still making cards because I'm still in the mood.
De leuke stempel van Stampendous tevoorschijn gehaald en met van Gogh aquarelverf van kleur voorzien.

The cute birdstamp is coloured with aquarelpaint from van Gogh.
Kijk ze samen van de sterren en de sneeuw zitten te genieten. De pomponnetjes op en aan de mutsjes zijn ook echt pomponnetjes van een lint geknipt. De sneeuw gemaakt met Aleene's glittersnow en ligt ook lekker dik op de takjes. Op de sterren wat glitter gedaan en op de sneeuwvlokjes zitten plakpareltjes.

On the branches some glittersnow, the snowflakes are decorated with little pearls and the stars are sparkling with glitter.
De mooie bloemen van papier heb ik van Danoesja gekregen, die heeft ze zelf gemaakt. De vilten bloem is van eigen hand. Achter het plaatje zit wondgaas.

The beautiful paper flowers are handmade by my friend Danoesja and the felt flower is made by me. Behind the image I glued some gauze (surgical dressing).
Deze foto is buiten genomen. Het mooie dessin-papier is van CraftEmotions en ik heb twee verschillende vellen uit het paperpad genomen. De tekst is een deel van een stans van Joy.

This photo is taken outside. The designpaper is from CraftEmotions and I've used two different patterns from the paperstack. The sentiment is a die from Joy Crafts and says Cozy holidays in Dutch.
Thanks for dropping by, have a nice day and see you in blogtime, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, leuk dat je een kijkje kwam nemen, tot blogs...
Lieve groetjes Miranda
*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/week 49

*dessinpapier-purple holidays-CraftEmotions,    *stempel-stampendous,    *takjespons-Martha Stewart,    *tekst-Joy/Mery"s-6002/2051