zondag 27 juni 2021

Hieperdepiep voor Nelleke

 Hallo lieve mensen, op deze benauwde zondagmiddag (althans hier in Breda) komt er even een felicitatiekaart langsfietsen voor "blogdin" Nelleke (farmerblog).


Nelleke fietst graag en houdt van de natuur vandaar dit plaatje waar ik alles op afgestemd heb.


Basis is een witte vierkante kaart. Daarop rood en groen karton geplakt. Het dessinpapier (Pion) met kleine stiksteekjes geborduurd.
De rand bovenaan (Joy/Noor) voorzien van plakpareltjes. De tekst komt ook van Pion evenals het randje in het midden van de kaart.


 Het plaatje (The Hobbyhouse)is op een gestanste cirkel (Crealies) van groen karton geplakt en deze is weer op een rode cirkelstans (CraftEmotions) geplakt.
De bloem (Nellie Snellen) is tweekleurig opgebouwd en de groene blaadjes (Precious Marieke) lijken op de blaadjes van het plaatje.
Je ziet, heel wat verschillende merken stansen gecombineerd maar dan ben ik in mijn elementje hihi.


De vlindertjes zijn uit het dessinpapier geknipt en al fladderend opgeplakt.
Ook de binnenkant van deze kaart heb ik bijpassend afgewerkt...


Het strookje van de voorkant herhaald en de bloem in het klein. De kaart is goed aangekomen en dat is ook fijn om te weten ;P

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-my dearest sofia-Pion design 2017,     *plaatje-The Hobbyhouse-HHWS001-Wee Stamps-Sylvia Zet,    *grote cirkel-CraftEmotions-115633/0941,    *kleinere cirkel-Crealies- CLnestXXL69-cirkels with open scallop,     *rand-Joy/Noor-No End borders-6002/0479,     *bloem-Nellie Snellen-CRSD018-Flowers,    *blaadjes-Precious Marieke-PM10096,    *plakpareltjes,glittersteentje