zondag 26 mei 2024

Flapperende Snoesjes..

 Hihi wat een titel hè? Toch klopt hij wel wat ik heb nog een flapjeskaart zoals HIER (KLIK) en HIER (KLIK) gemaakt.


De Snoesjes knipvellen met kleine plaatjes lenen zich hier heel goed voor. De kleurtjes van de plaatsen vind ik heel mooi passen bij het papierblok "so lovely" van Marianne Design dus dat heb ik als basis gebruikt.


De stans met touwtjes op het smalle stuk gebruikt. Er zit een nep wax-zegel op. Deze is gemaakt met een embossingfolder van Leane Creatief deze met parelmoer karton geëmbost.


Zo zien de flapjes er aan de achterkant uit, weer andere plaatjes. De twee teksten zijn ook van Marianne Design en ook de witte tekst is uit hetzelfde parelmoer karton gestanst als de "wax-zegel" aan de voorkant. Hij is op plaats van bestemming en de ontvangster was er heel blij mee (ging meteen ook de stans met waxzegel en embossingfolder bestellen LOL).

Ik link deze kaart bij Carlin's Kaartenparadijs challenge mei want sommige Snoesjes hebben een hoedje op en ik heb de wax-zegel geëmbost.

Vandaag viert mijn moeder voor de tweede keer haar verjaardag zonder mijn vader. Ze vindt het nog steeds moeilijk om het thuis te vieren dus een alternatief bedacht. We gaan met de hele familie lekker een high tea doen, gezellig toch? Hoeft ze zelf ook niets te doen, win,win dus.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag nog en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*knipvel snoesjes-HK1711-Marianne Design,   *dessinpapier-so lovely-PK9187-Marianne Design,   *van harte-LR0750-Marianne Design,   *gefeliciteerd-LR0651-Marianne Design,  *touwtjes sluitzegel-LR0845-Marianne Design,  *3d embossingfolder-wax seal collection-flower&leaves-Leane Creatief,   *parelmoer karton