woensdag 5 juli 2017

Zeepaardjes.../ Sea-horses...

Hallo lieve mensen, het is alweer 5 juli en dus start er een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Omdat het zomerweer is willen we graag ZEEDIEREN zien. Ik heb gekozen voor zeepaardjes omdat ik het van die mooi gevormde beestjes vind . Ze behoren tot de vissen en er zijn wel 49 soorten !! De grootte varieert van 2 cm tot wel 30 cm. Zo groot zijn die van mij niet hoor....LOL, dan werd de kaart zo groot ;p

Hello dear people, today starts a new challenge at challengeblog De Egel and we want to see SEA-ANIMALS. I choose those cute sea-horses, I love their shape.


Ik heb een langwerpige kaart gemaakt van 10,5 x 15 cm. Het dessin-papier is uit een blok van Decotime (Action). Het gestreepte deel heb ik verhoogd opgeplakt.  Het witte gedeelte is een rest-stuk van een stans en lag te wachten om nog gebruikt te worden :) De leuke zeepaardjes zijn van Joy, een stansmal van vorig jaar of het jaar dáárvoor, dat weet ik niet. Terwijl ze nog in de stans zaten heb ik de ge-emboste delen beïnkt met Brilliance inkt "moonlight white", die dekt heel mooi.

I die-cutted the seahorses and kept them in the die to ink the embossed parts. I used Brilliance ink "moonlight white" because of the great coverage.

Dit is de mooie prijs die weer beschikbaar is gesteld door de eigenaar van hobby(web)winkel De Egel. Ik vind het jammer dat ik niet mee mag dingen naar de prijs ;p

The beautiful prize you can win is sponsord by https://de-egel.com/.


Supergaaf toch? En misschien een tip, het is vrij rustig in blogland dus als je meedoet heb je meer kans...sssttt niet verder vertellen ;p
Dus ga op zoek naar vissen, zeemeeuwen, kwallen,krabben, zeehonden, pinguïns, walvissen en zeepaardjes en maak er wat moois mee. Je hebt de tijd tot en met 19 juli, veel succes vast.

Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje en tot ziens in blogland.
Lieve groetjes Miranda

*zeepaardje-Joy/Noor 6002/0328,    *distress ink-faded jeans-Ranger,    *stempel "groetjes"-Eline's words-EC0147-Marianne Design,    *stempelinkt memories-midnight blue,    *Brilliance dewdrop-moonlight white,    *hoekpons-pipoos,    *dessin-papier-Decotime-Action,    *plakparels, touw, rest stans, 3d blokjes.