donderdag 15 december 2022

Kerstknuffel in week 50...

 Hallo lieve mensen, het vriest dat het kraakt buiten én het zonnetje schijnt uitbundig. We schrijven inmiddels week 50 op de kalender en ik heb gisteren mijn laatste kerstkaarten op de post gedaan. Deze kaart is dus ook naar iemand onderweg...


De achtergrond van deze kerstkaart bestaat uit alleen randen uit wit karton gestanst. Gemat op rood karton en weer op lichtblauw. Die combinatie blijf ik mooi vinden. Erop twee gestanste sterren en de leuke tekst van CardDeco.


Ook de binnenkant kreeg nog een rand gestanst uit lichtblauw en gemat op rood. Natuurlijk staat deze kerstkaart tussen de andere kaarten van het team van 52 weeks to Christmas.
 
Hebben jullie ook nog een kerstkaart die je met ons wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur en komt er zeker iemand langs van het team van 52 weeks to Christmas.

Inmiddels is mijn vader weer thuis, eigenlijk slechter dan toen hij erin ging. Toen mijn moeder en ik dit aangaven werd de arts-assistent erbij gehaald en die zei dat ze in het ziekenhuis op dit moment niets meer voor mijn vader konden doen dus...we gaan het zien 😟😟.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*randen-Trimcraft-FEDIE087X16,   *tekst-CardDeco,    *sterren-CR1226-Marianne Design