woensdag 7 november 2018

Gastdesigner Cheerful Sketches....(reminder)

Hallo lieve mensen, wat een weertje gisteren hè? Ik heb nota bene zonder jas/vest Ziva tussen de middag uit kunnen laten. Het was hier 19 graden..LOL. Dat wordt bbq-en met kerst hihi.
Toch ben ik er weer met een kerstkaart. In oktober had ik de challenge bij Cheerful Sketches gewonnen ( helaas mijn prijsje nog niet mogen ontvangen, maar Geesje zit er achteraan, dus dat kan ik niet laten zien ) en mag ik gast-designer zijn voor deze challenge. De digi en sketch kreeg ik toegestuurd en dit heb ik ervan gemaakt....

Hello dear people, another Christmascard made for http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/ as a guest-designer. They provided the digi and gave the skech. This is what I've made...


De digi ingekleurd met Derwent Procolour potloden. De achtergrond licht bewerkt met chalk en stipjes gezet met de pearlpen. Rond de gestanste cirkel een kralenrandje van de Action geplakt.
De groene stans bewerkt met correctievloeistof en een klein labeltje met tekst onder het strikje geschoven.

I coloured the digi with Derwent Procolour pencils. The background is made with chalk. The dots are made with the pearlpen. Around the cirkle I glued a beaded rope.
I used correction fluid on the green cirkle diecut.
Thank you for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*sierlijke cirkel-Holly Jolly Christmas-Yvonne Creations-YCD 10067,    *papierblok-Christmas-CraftSensations.