donderdag 22 juni 2023

Kerstkaart week 25....

 Hallo lieve mensen, de langste dag hebben we weer gehad en dus is het Kerstmis voor we het weten whaha. Nee hoor, eerst nog lekker zomeren maar vandaag is het natuurlijk weer kerstkaartendonderdag bij 52 weeks to Christmas. Deze keer zijn Colien en ik aan de beurt om onze kerstkaart te laten zien.


Ik ben aan de slag gegaan met dessinpapier en een plaatje ( Hermelijn) van Ciao Bella "Frozen Roses". De border aan de bovenkant is van Amy Design, evenals het kader waar het plaatje in zit. Rondom het plaatje en onder de border heb ik parellint gebruikt. Ook heb ik bij beide stansen correctie-vloeistof aangebracht.Naast het plaatje van het Hermelijntje heb ik rozen in 3d opgewerkt die ik uit het dessinpapier heb geknipt. Daarop heb ik kleine ijskristallen van Viva Decor geplakt wat net een mooie "bevroren" glinstering lijkt. Helaas niet zo goed te zien op de foto's. De bovenste foto is buiten genomen en de onderste foto is binnen genomen. 
De kleine teksten zijn van Tim Holtz.

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen? Dan kun je die tot vanavond 23:55 uur Nederlandse tijd HIER (KLIK) linken en komt er zeker iemand van het team  een kijkje nemen.
Hopelijk kijken jullie ook bij je spam want daar verdwijn ik de ene keer wel en de andere keer niet in. Ik zou het jammer vinden als jullie denken dat ik niet meer langs kom en het is zonde van alle tijd die ik in mijn reacties/bezoekjes steek.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-Ciao Bella-Frozen roses-september 2020,    *border Amy design-ADD10150,   *kader ovaal-Amy Design-ADD10253