donderdag 7 maart 2019

Andere kerstkaart.../Different Christmascard...

Hallo lieve mensen op deze onstuimige donderdag. Het lijkt wel herfst buiten de deur en dan is het niet moeilijk om een kerstkaart te maken die mee kan doen bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/.....Een beetje anders ....

Hello dear people, today a little different Christmascard for https://52weekstochristmas.blogspot.com/.....It's made with a free paperstack from Kaisercraft. This papers were included by an English magazine.


Aparte kleurtjes toch? Bij een Engels tijdschrift zat vorig jaar/of het jaar daarvoor..LOL een papierpakket van Kaisercraft en in het kader van gebruiken wat er ligt deze kaart ermee gemaakt.
De vorm is een stans van Studio Light. Hij blijft rechtop staan door de kaarten-standaard van Joy die ik er achter geplakt heb. De kerstbal uit dessin-papier geknipt en versierd met mini glittersteentjes.
Opgehangen aan een kettingstans(Joy).
"Merry Christmas" dubbel gestanst, op elkaar geplakt en afgewerkt met glitterlijm.
Op de voorgrond de poinsettia van Joy en door de gaatjes een zwart lint geregen.

The shape of the card is made with a die. The bauble is fussy cut from the design-paper and decorated with little crystals. The text is diecut twice and glued on top of each other. On top some glitter-glue. At the front the poinsettia from Joy.

Gisteren viel er een leuke verrassing op de deurmat van Martha (creaties van Daatje)....

In het rechter pakketje zitten spulletjes om een kaart te maken volgens de beschrijving die op het linker pakketje zit....
En deze lieve stempels zaten onder de beschrijving verstopt :) Is dat niet lief? Dank je wel Martha voor deze lieve post.

Thank you for dropping by, enjoy your day, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Ik wens jullie een fijne dag, dank je wel voor je bezoekje en jullie zien mij vast nog wel voorbij waaien vandaag..LOL.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/