zaterdag 20 augustus 2022

Bingo...nieuwe challenge bij De Egel.

 Hallo lieve mensen, de afgelopen dagen is het buiten wat koeler maar hier hangt de warmte wel binnen... lekker plakken LOL. Hopelijk blijft het vandaag wel droog in Kampen want daar is het Kreaspektakel waar ook De Egel van de partij is. Dat evenement vindt namelijk buiten plaats. Enfin hier houden we het wel droog en komen we de nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel bekendmaken...
We gaan BINGO spelen.....maar LET OP: ALLEEN horizontaal of verticaal!!!Ik heb gekozen voor : paraplu/knopen/blauw/driehoekjes en dit is mijn kaart....


Deze kaart is verstuurd naar mijn dt-maatje (bij De Egel) Marja (marja's kaarten) want die viert vandaag haar verjaardag! Nogmaals gefeliciteerd Marja.
De basis is een stans van StudioLight. Daarop tealblauw karton en daarop dessinpapier uit een papierpakket van StudioLight.


Je ziet de blauwe lucht, driehoekige vlaggetjes die ik heb voorzien van een glitterlaagje. De afbeelding 3d opgewerkt, goed te zien bij de paraplu, vlindertjes, laarsjes en het hondje (Marja heeft sinds kort een hondje/pup). De tekst (Marianne Design) stempelde ik meteen op het dessinpapier.


De knoopjes heb ik gebruikt als hartjes van de bloemetjesrand. Deze bingo-challenge duurt weer net als voorheen twee weken. Dus kun je je kaart HIER(KLIK) linken tot 4 september 20:00 uur Nederlandse tijd.
De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze prijs beschikbaar gesteld...


Kijk ook nog even op het challengeblog van De Egel want daar vind je de mooie kaarten van mijn dt maatjes.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-SL-ES-CD-181-StudioLight,   *papierpak-SL-LB-PS-04-StudioLight,   *tekststempel-CS1071-Marianne Design,    *knoopjes, 3d lijm, glitterlijm.