zaterdag 16 maart 2024

Leny werd 90 en einde van....

 Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Degenen die gisteren een kijkje namen in Blogland zagen vast dat het groot feest was bij Leny (kersthobbies, vakanties en meer).
Leny mocht 90 kaarsjes uitblazen. Ik geniet erg van Leny haar verhalen en avonturen die zij samen met haar Wim beleeft. Gaaf om te zien hoe deze twee in het leven staan. Dus een feestelijke kaart is hier zeker op z'n plaats....


Mooie voorjaarskleuren, grote letters en cijfers en fladderende vlindertjes. Volgens mij heeft Leny heel veel post gehad want ik zag zoveel moois voorbij komen, zó leuk, dan kan ze nog lang nagenieten.

Dan heb ik na veel wikken en wegen afscheid genomen van het design-team bij De Egel. We begonnen 1 januari 2015 dus net geen 10 jaar vol gemaakt. Maar de laatste anderhalf jaar is mijn leven dusdanig verandert dat elke 14 dagen een kaart maken volgens richtlijnen als een verplichting begon te voelen. Ik kon er niet echt mijn "creatieve ei" in kwijt LOL. En in mijn hobby wil ik plezier voelen, ontspanning. Dus vandaar. Ik draag zowel het team als hobby-/webwinkel De Egel een warm hart toe dus ze zijn zeker niet van me af hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda