dinsdag 12 maart 2024

Daphne was jarig

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Afgelopen zondag was Daphne (post van Daphne) jarig en ik stuurde deze dubbele easelkaart naar haar...


Het plaatje, de tekst en het dessin-papier komen uit een blok van CraftSensations. Het gedeelte met het plaatje rust als "easel" tegen het gedeelte met "happy birthday".


Simpel te maken maar met een leuk effect vind ik. Ik koos voor deze "koffie-kaart" omdat Daphne afgelopen zomer een keer op haar blog schreef dat de koffie op was terwijl ze op vakantie waren. Andy moest éérst koffie halen anders kan ze niet opstarten. Dat was in mijn hoofd blijven hangen en zodoende dit thema hihi.
Daphne reageerde: "dat je dat onthouden hebt..." Leuk is dat :) Ze vond de kaart in elk geval leuk en dan ben ik ook weer blij.


En zo gaat hij plat in een envelop. Deze kaart link ik bij 4-seasons Challenge Blog waar een easlcard gevraagd wordt en ik link hem bij 2 sisters on the blog waar een nummer/getal op je creatie gevraagd wordt.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda