woensdag 27 november 2013

A special christmas hug for you.....

Goedemorgen lieve medeblogsters, ik heb weer met veel plezier jullie reacties zitten lezen. Gezellig hoor ! Ook leuk om weer wat nieuwe gezichten aan de zijkant te zien, nog gezelliger..... Toen ik gisteren thuis kwam van mijn werk lag de nieuwe magazine van Cards and Scrap binnen en daar stond ik in.....zó leuk en vreemd om jezelf met een hele pagina (!!) in zo'n mooi blad te zien staan....ik glimmen natuurlijk en meteen bij mijn ouders gaan showen waar ik meteen (de pagina dan ;p ) op het kopieerapparaat belandde..whaha. Schitterend....
Afgelopen zondag weer heerlijk zitten freubelen en dit kaartje was inmiddels klaar om op de foto gezet te worden.....
Hello dear people, how nice of you to drop by. Here's another christmascard.....
Het afdrukje en dp heb ik laatst gewonnen in een candy van Lotte,die heeft me echt verwend.  Tilda heb ik ingekleurd met aquarelpotloden en uitgestanst met een ovale Nestabillitie. De randjes zijn licht aangezet met rode inkt en de randen van de basiskaart en het dp met witte acrylverf.
Tilda is coloured with aquarel-pencils and I used a die from Nestabillities to make the frame. The edges are coloured with red ink and the edges from the card and dp are coloured with white acrylic paint.
Tilda wijst eigenlijk de weg maar ik vond het wel leuk om in haar handje een gestanst hartje van Memorybox te stoppen. Dat hartje ook weer bewerkt met witte acrylverf. Rondom Tilda gestippeld met de parelpen.
Originaly is Tilda pointing direction but I gave her a little heart in her hand. It is a die from Memorybox. I used acrylic paint on the heart also and around Tilda I've used the pearlpen.
De twee tekststempeltjes komen van een setje clearstamps dat ik vorig jaar bij de Action heb gekocht. De ster is een creatable van Marianne Design.
These two sentiments are from an older clearstamp and the star is a creatable from Marianne Design.
Een klein bloementoefje met hulstblaadjes van vilt en rode besjes ook weer bewerkt met witte acrylverf en stickles glitterlijm en ik heb weer een kerstkaartje af......;p fijne dag, leuk dat je even langs kwam, lieve groetjes Miranda
Some flowers ,branches, holly leaves from felt and some red berries tipped with white paint and some glitterglue to add some sparkling. And another christmascard is finished, greetings Miranda