donderdag 12 september 2024

Retro Kerst...

 Hallo lieve mensen, vorige week had ik voor 52 weeks to Christmas een nostalgische kerstkaart gemaakt met veel vakjes en mooi dessin-papier. Deze week heb ik een retro kerstkaart gemaakt met vloeiende lijnen en alleen cardstock,  vellum en glitterkarton...


Het merk "Carlijn Design" komt met leuke retro stansen op de markt en die zag ik afgelopen zaterdag toen Tim en ik even bij Noor en zo in Waspik gingen kijken. Ik vond ze meteen heel leuk en aangezien ik volgende week jarig ben ( er druppelen ook al kaarten binnen met "verjaardagpost erop")  mocht ik vast een cadeautje uitzoeken...


Het voordeel is dat als je 3 kleuren gebruikt je ook meteen 3 achtergronden in elkaar kunt puzzelen..


De achtergrond op zwart karton gelijmd en dat weer op een dubbele witte kaart. Een strook vellum gebruikt om met de retro letters de tekst mooi uit te laten komen.
Nogmaals de oudere poinsettia van Marianne Design gebruikt in combinatie met de eveneens oudere takjes. De sterren zijn met een pons gemaakt.

Het was gezellig in Waspik, bij de Brasserie die vastzit aan de hobbywinkel samen lekker geluncht. Dat kon nog buiten op het terras want het was zaterdag een stuk zonniger en warmer dan vandaag. En in de hobbywinkel waren verschillende demo's aan de gang en kreeg je 15% korting op het hele assortiment, mooi meegenomen dus.

Heb je voor vandaag een kerstkaart gemaakt die je wilt delen? Link hem dan HIER (KLIK), dat kan tot vanavond 23:55 uur Ned.tijd.
Heb je een kerstkaart met een gnome erop gemaakt voor de challenge? Link hem dan HIER (KLIK), dat kan tot en met 22 september 23:55 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*achtergrond retro snijmal A6-Carlijn Design-CDSN 0269,   *alfabet retro-Carlijn Design-CDSN 0272,  *poinsettia-LR0435-Marianne Design,  *takje-LR0438-Marianne Design,   *ster-pons,   *vellum, glitterkarton, correctievloeistof