dinsdag 20 juni 2023

Tijd...nieuwe challenge .

 Hallo lieve mensen , dank jullie wel voor de reacties op mijn vorige kaart. Wat lief dat jullie ondanks de warmte toch de TIJD nemen om te reageren..
Vandaag is het TIJD om met een nieuwe challenge te starten bij het challengeblog van De Egel. Deze keer willen we een kaart zien met bijpassende binnenkant en het thema TIJD moet ergens terugkomen. Denk aan horloges, klokken, zandlopers, stopwatches, agenda's, kalenders, zonnewijzers etc.
Deze kaart heb ik ter inspiratie gemaakt....


Het model heb ik HIER (KLIK) afgekeken bij GerJanne en het heet een diagonal fun fold card. Ik heb dessinpapier van Graphic 45 gebruikt uit 2012, dat is een TIJD geleden en ook mijn gestempelde tekst heeft het woordje TIJD erin staan.


Als je de flap openslaat zie je deze tekst.


En dit zie je als je de diagonale flap opent. Alles mooi op elkaar afgestemd met bijpassende papiertjes.

De prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld sluit mooi aan op deze challenge....


Alle leuks is van Marianne Design, stickers van klokken, een stempelset met spreuken en uitdrukkingen over TIJD en een zomers knipvel van gnomes op het strand.
De challenge op het challengeblog loopt tot 4 juli 20:00 uur Nederlandse tijd en we hopen dat jullie TIJD maken om gezellig mee te doen hihi.

Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* dessinpapier-Graphic 45- A ladies'diary-2012,   *tekst voorkant-studiolight-stampkj11,     *tekst binnenkant-Joy/Noor-6410/0472.