woensdag 4 september 2013

Hugs van Mabel Rose

Een goeienavond lieve allemaal (zoals we hier in Brabant zeggen). Ik ben een grote bofferd want laat ik nu net deze hele week vrij zijn van mijn werk en wat een weertje is het....ahh genieten. Vanaf vandaag staat er niets bijzonders op de agenda dus heerlijk rondgekeuteld in en om  ons huisje. Daar krijg ik altijd energie van, het gevoel dat niets moet maar alles mag. Afgelopen maandag heb ik heerlijk zitten kleuren met mijn derwentjes (m'n voeten moesten bijkomen van Lille,hihi) en daarna deze kaart ermee gemaakt.

Goodevening everybody, here in Holland is the weather very good and I'm a lucky person because I have a week of from work.....;)
Ik heb een clearstamp van deze Bestie op de beurs gekocht (ben nog niet jarig geweest ;-D ) en ben er mee aan de slag gegaan. Dat viel nog niet mee want ze stempelt niet zo goed (bálen),er zijn twee vellen papier doorheen gegaan en ik heb van alles geprobeerd, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Uiteindelijk lukte er een goed en kon het kleuren beginnen,lekker priegelen,hihi.

I bought this Bestie clearstamp on a market and coloured this time with Derwent pencils.
 De punten van de potloden goed geslepen voor de kleine details,
lintjes gestrikt en 3 laagjes kant als een rokje over elkaar heen geplakt,afgewerkt met een parelrandje want ik wil deze kaart mee laten doen bij de "gebruik kant en lint" challenge van my Besties dutch girls designs.
Deze Bestie heet Mabel Rose en zo te zien houdt ze van roosjes. Nog één keer helemaal'

I used lace and ribbon for the challenge at My Besties Dutch Girls Designs.
Dat was het weer voor deze avond,dank je wel voor het langskomen, en de komende dagen nog heerlijk genieten van het mooie weer hoor!
Welterusten vast en lieve groetjes,Miranda

Thanks for dropping by,goodnight and greetings Miranda
challenge bij www.mybestiesdutchgirlsdesigns.blogspot.nl gebruik kant en lint

*Bestie -Mabel Rose -Sherri Baldy,   *derwent potloden,   *geurloze terpentine,   *doezelaars,   *dp-blokje Action,   *parelsnoer en hart-Xenos,   *restjes kant en lint,   *wondgaas,
*plaksteentjes-MakeMe,   *stans achter afdrukje-decorative labels eight-Spellbinders,   *hoekjes-Leane Creatief-lea'bilities
45.8107 006 ,   *labeltje-Tim Holtz stans,   *distress inkt-faded jeans,   *stempels-Eline's huis EC0119 +coll 1307